Tak se zdá, že fanoušky milovaná Kung Fu Panda ještě neřekla své poslední slovo. I přestože scenáristka a režisérka Jennifer Yuh, jedna z tvůrkyň filmové série, původně plánovala vytvořit pouze filmovou trilogii, zdá se, že tvůrci jsou v sérii ochotní i nadále pokrčovat. Universal tak nedávno oznámil, že čtvrtého dílu se v kinech dočkáme 8. 3. 2024. Předchozí filmy se zaměřují na sympatickou pandu jménem Po (Jack Black), která žije ve fantasy verzi staré Číny. První díl zaznamenal působivý úspěch jak u kritiků a diváků, tak i v kinech. Díl druhý dokonce celosvětově vydělal přes 655 milionů dolarů, což z něho dodnes dělá jeden z nejúspěšnějších animovaných filmů studia DreamWorks Animation. 

Plánovaná trilogie byla završena v roce 2016 s filmem Kung Fu Panda 3, který se taktéž dočkal poměrně pozitivních reakcí. Na trilogii pak následně navázaly seriály Kung Fu Panda - Tlapky osudu z roku 2018 a Kung Fu Panda: Dračí rytíř, jenž na Netflixu premiéroval přesně před měsícem. Ještě v roce 2016 se fanoušci dočkali také kraťasu Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll. Ale co si budeme povídat, to už zkrátka není ono. Čtvrtý celovečerní díl by tak mohl opět mohl celé sérii dodat novou šťávu.

Zatím však není známo, kdo všechno na čtvrtém díle pracuje, stejně tak nejsou žádné informace o samotném obsazení. Kromě Blacka jsme v celé trilogii mohli zaslechnout hlasy hereckých hvězd jako Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Seth Rogen, Jackie Chan, Lucy Liu, David Cross a James Hong.

Jste fanoušci Kung Fu Pandy? Který díl máte nejraději?