Přednedávnem jsme vás informovali o tom, že Amazon si vyhlídl další slavnou videoherní sérii, kterou by rád převedl do seriálové podoby. Tentokrát pomrkává po sérii God of War od společnosti Santa Monica Studios, která se svým titulem z roku 2018 zažívá novodobou renesanci. Hlavním hrdinou série je drsňácký a mocný válečník Kratos, který patří mezi nejvíce ikonické tvrďáky herní historie. Po této zprávě se začali fanoušci samozřejmě okamžitě dohadovat o tom, jaký herec by mohl Krata ztvárnit. A nyní už známe jednoho z největších favoritů. Čekali jste, že by to mohl být Dwayne Johnson? Rozhodně by to nebyl špatný kandidát, ale fandové mají vyhlédnutého jiného zápasníka wrestlingu. Mnoho z nich si totiž přeje, aby Krata nakonec ztvárnil herec Dave Bautista.

Asi nejznámější rolí amerického herce je postava Draxe ze Strážců Galaxie, která příhodně s Kratem sdílí určitou část tragické minulosti. Oba dva totiž přišli o svou rodinu, přičemž přísahali, že se za ní pomstí. Nemluvě také o tom, že oba dva jsou různě po těle počmáraní červeným tetováním. Po úspěchu prvních Strážců Galaxie se herci zcela dokořán otevřely brány Hollywoodu. V následujících letech se tak například objevil ve velkofilmech jako Spectre, Blade Runner 2049, Duna a Armáda mrtvých.

Nutno také dodat, že Bautistu chtěl v roli Krata vidět i scénárista Steven S. DeKnight, který se například podílel na tvorbě seriálů Spartakus, Spartakus: Bohové arény a Daredevil. V rozhovoru pro ComicBook.com v roce 2018 prohlásil, že je velký fanda God of War, přičemž Bautista by byl pro filmové zpracování jasná volba. Mnoho uživatelů na Twitteru se každopádně také shodlo na tom, že Bautista by se do role Krata stoprocentně hodil. Na příspěvky některých z nich se můžete podívat níže. 

Není to poprvé, co videoherní fanoušci chtěli Bautistu vidět v nějaké roli ikonické herní postavy. Mnozí fandové legendární RPG série Baldur´s Gate by také rádi Bautistu viděli v roli Minsca, milovaného a psychicky trochu narušeného hraničáře, jehož nejlepším přítelem je vesmírný křeček Boo. Co se týče nadcházejícího God of War seriálu, tak zatím jenom víme, že by se na jeho tvorbě měli podílet filmaři Mark Fergus, Hawk Otsby a Rafe Judkins.

Líbil by se vám Dave Bautista jako Kratos?