Venezuelský filmový režisér Eduardo Rodriguez, který už v minulosti natočil například Dokonalou skrýš (2012) nebo Noc hrůzy 2 (2013), přišel o prázdninách po sedmileté odmlce s novým celovečerním filmem. Jeho nejnovější režijní počin nese název You're Not Alone. Jedná se o horor s prvky nadpřirozena, který se sice na vlnách internetu už nějakou dobu pohybuje, avšak teprve nedávno se představil v oficiálním traileru.

Příběh se zaměřuje na Emmu (Katia Winter), která po letech získává zpět do péče svou dceru Islu (Leya Catlett), jež donedávna bydlela u svého otce. Po jeho smrti se však pravidla hry pro obě ženy mění, a proto jim nezbývá než doufat, že dojde k obnovení mateřského vztahu.

Přečtěte si také: Život a smrt

Tento úkol ale komplikuje neznámá entita, která se ukrývá za zdmi jejich domu. Fanoušci duchařských záležitostí se tak dočkají záhadných odrazů, stínů a zvuků, které brzy vystřídají nervy drásající scény plné krve a halucinací spojených s temnou silou, jež zanechává stopy na těle i duši. 

Snímek, který zapadá to kategorie mysteriózního hororu s thrillerovými motivy, se objevil na VOD přesně 21. srpna 2020. Ze strany diváků či kritiků se však nedočkal velmi vřelého přijetí, přestože Rodriguez za svůj první hororový krátkometrážní snímek Daughter (2002) získal v průběhu minulé dekády ocenění na prestižním filmovém festivalu v Cannes.