Streamovací gigant se v budoucnu ve velkém zaměří na Zaklínače. K již potvrzené druhé řadě seriálu se nově přidává celovečerní animovaný film. U Netflixu dostal zelenou film The Witcher: Nightmare of the Wolf, který divákům nabídne novou hrozbu, které čelí kontinent. Dle názvu lze předpokládat i Geralta z Rivie. Ten by mohl být vytvořen podle herce Henryho Cavilla, minimálně jeho hlas by mohl být využit - ten si zahrál hlavního hrdinu i v seriálu.

Animovaný film má na starost tým, jenž byl zapojen do první řady seriálu, tedy Lauren S. Hissrich a Beau DeMayo. Vše pak vznikne v korejské společnosti Studio Mir, která je podepsána za The Legend of Korra a Voltron: Legendary Defender.

Tyto zprávy nasvědčují tomu, že Netflix Zaklínači dost věří a úspěch první řady na vedení udělal velký dojem. Detailnější informace o animovaném filmu zatím chybí, ale zmínka o nové signalizuje, že dostaneme příběh, který se odchýlí od knih, her a seriálu. Současně by mohl zaplnit mezeru mezi příchodem jednotlivých řad seriálu - víme, že druhá série je v plánu na rok 2021. Animovaný film má mít údajně premiéru již toto léto.

Připomeňme, že první řadu seriálu Zaklínač na Netflixu vidělo 76 milionů domácností. Netflix ale změnil metriku a tento počet se vztahuje na domácnosti, které si pustily alespoň jednu epizodu po dobu nejméně dvou minut.

*Obrázek je pouze ilustrační.