Minulý rok vyšel do kin snímek Spencer, který si posvítil na poslední léta princezna Diany. Tu ztvárnila herečka Kristen Stewart, kterou si mnozí budou pravděpodobně pamatovat především jako Bellu ze Stmívání. I když samotný snímek Spencer příliš dobrým filmem nebyl, Stewart v něm pravděpodobně předvedla svůj nejlepší výkon kariéry. Byl vlastně natolik dobrý, že jí vynesl i první oscarovou nominaci. Brzy se tak herečka ukáže ve snímku Love Lies Bleeding, která má být napínavým romantickým thrillerem. Pod dohled si ho má vzít studio A24, takže nějakou podívanou pro masy určitě nečekejte. 

Snímek by se měl zaměřit na drsný a soutěžní svět kulturistů. Ale pokud doufáte, že uvidíte namakanou a svalnatou Kristen Stewart, tak pro vás máme špatnou zprávu. Má totiž ztvárnit ,,pouze" ustaranou milenku jisté kulturistky. O přesném ději zatím žádné informace nejsou, ale údajně máme očekávat romantický příběh o egu, touze a pronásledování amerického snu. Snímek by tak měl vyobrazit, co všechno je člověk schopen obětovat, aby patřil ke světové špičce. Jelikož na snímku pracuje studio A24, tak žádnou veselou podívanou pravděpodobně čekat nemusíme. 

O režii se má postarat Rose Glass, která v roce 2019 natočila poměrně povedený horor Svatá Maud. Nutno ovšem dodat, že místo diváků si ho vychvalovali především kritici. Se scénářem jí pomáhala Weronika Tofilska, která se zas například podílela na tvorbě seriálů jako Příležitostní detektivové z Baker Street a Hanna. Na tvorbě filmu se spolu s A24 bude také podílet studio Film4. Oficiální datum premiéry však zatím ještě neznáme.