Máte chuť na nějaký zbrusu nový krimi thriller? Zkuste si několik týdnů počkat, příští měsíc se totiž dočkáme snímku jménem Diary of a Spy, na jehož trailer se můžete podívat výše. Příběh bude vyprávět o agentce jménem Anna (Tamara Taylor), která neprožívá zrovna nejlepší časy. Přednedávnem se totiž vrátila z kriticky neúspěšné mise v Saúdské Arábii, ve které vedla skupinu sedmi dalších lidí, všichni však pod jejím vedením zemřeli. Anna proto začne propadávat depresím a alkoholu, přičemž se zdá, že nad ní zlomili hůl i její nadřízení. Následně se ale naskytne možnost, díky které by si Anna mohla opět napravit reputaci. A zároveň by jí to mohlo pomoct i s jejím duševním zdravím. Její šéfové pro ni totiž mají nový úkol. Ovšem takhle mise bude možná ještě nebezpečnější. 

Onen úkol bude stále spojený s misí, ke které došlo v Saúdské Arábii. Anna bude muset okouzlit a svést introvertního mladíka, který má silné vazby na Saúdskou královskou rodinu. Je to však opravdu moudrý nápad? Ve svém momentálním stavu by Anna spíše potřebovala profesionální pomoc, žádnou riskantní misi. I tak se ale hlavní hrdinka zaváže, že svůj úkol dotáhne do konce. Nastanou ale komplikace. Anna se totiž do svého cíle zakouká víc než by měla. A v jeho přítomnosti začne nalézat jistou útěchu z toho, co se jí během minulé mise stalo. Brzy tak bude muset učinit důležité rozhodnutí. Dokončí své poslání? Nebo se nechá řídit srdcem, což by jí sice mohlo pomoci, ale zároveň by to mohlo mít ničivé následky?

O scénář a režii se postaral Adam Christian Clark, který je například zodpovědný za dramata jako Caroline a Jackie a Newly Single. Film údajně vychází podle skutečných událostí, ovšem režisér zatím nechce prozradit, o co přesně šlo. Dočkáme se v něm také herců jak Adam Christian, Susan Sullivan, Fred Melamed, John Lindstrom a Reece Noi.

Oficiální premiéra je stanovená na 14. 7. 2022