Před nějakým časem jsme se dočkali prvního teaseru na hranou verzi legendárního anime Kovboj Bebop, který nám s opravdu parádním stylem představil hlavní hrdinské trio. Bylo tudíž jasné, že oficiální plnohodnotný trailer na sebe nenechá dlouho čekat. Nadcházející hraná verze se bude točit kolem nájemných lovců hlav, kteří cestují napříč galaxií, přičemž kromě živých cílů se také budou muset čas od času postavit svým démonům z minulosti. Trailer nám tak dává pořádnou ochutnávku toho, co nás všechno čeká. A fanoušci původního anime seriálu od Shinichira Watanabeho se vší pravděpodobností některé sekvence poznají. 

Původní seriál Kovboj Bebop: Lovec odměn premiéroval v roce 1998, přičemž si rychle vybudoval opravdu ohromnou fanouškovskou základnu po celém světě. Mnozí ho považují za jeden z nejlepších anime seriálů všech dob. Taktéž se často říká, Kovboj Bebop patřil mezi projekty, které skvěle představily anime styl velké části západního publika, tudíž je seriál považován za takovou legendární klasiku. Vývoj hrané verze začal již v roce 2017 pod dohledem studií Sunrise Inc. a Tomorrow Studios, krátce na to převzal práva Netflix. Vydaný trailer nás tak nechává nahlédnout do života hlavního tria, přičemž se zdá, že hraný seriál zadaptuje jedny z nejpopulárnějších dějových linek seriálu, jmenovitě například anime epizody Ballad of Fallen Angels a Asteroid Blues. Rozhodně se tudíž zdá, že tvůrci se pokoušeli držet se co nejvíce originálu. Tak snad to dopadne dobře, však to s těmi americkými remaky občas znáte.

Showrunnerem hraného seriálu se stal André Nemec, v hlavních rolích se představí John Cho jako Spike Spiegel, Daniella Pineda jako Faye Valentine, Mustafa Shakir jako Jet Black, Alex Hassell jako padouch Vicious a Elena Satine jako Julia. Fanoušky původního anime určitě potěší, že Shinichiro Watanabe se na vývoji seriálu podílel také, ovšem nikoliv jako scénárista, ale jako poradce. Seriálu se na Netflixu dočkáme již 19. 11. 2021.