Jihokorejci zombie žánr prostě milují. Však se stačí podívat na některé jejich projekty z minulých pár let. V roce 2016 jsme se dočkali Vlaku do Pusanu, kde se přeživší museli vypořádat s chodícími mrtvolami v těsných a uzavřených vagónech, rok 2019 nám nadělil seriál Království zombie, jenž se odehrává v 16. století, a v roce 2020 se Netflix pochlubil se snímkem #Alive, v němž se mladý streamer a youtuber pokouší přežít v bytě svých rodičů, jenž se nachází uprostřed infikovaného sousedství. A již za pár týdnů nám Netflix nadělí další korejský zombie nářez. Ten se bude nazývat All of Us Are Dead, přičemž se bude tentokrát odehrávat na střední škole. Na první oficiální teaser trailer se můžete podívat výše. 

Hororový seriál bude vycházet z digitálního komiksu Now at Our School, za který je zodpovědný Joo Dong-Geun. Příběh se zaměří na skupinku středoškolských studentů, kteří se ocitnou přímo uprostřed začínající zombie apokalypsy. Korejské zombie však nejsou žádní lenochodi, které například známe ze seriálu The Walking Dead, tito požírači mozků jsou natolik agresivní, že si pro svou oběť doběhnou. Šance na přežití jsou tudíž mizivé. Přeživší studenti tak budou muset spolupracovat, aby mohli uniknout do bezpečí. V cestě jim ale bude stát mnoho jejich nakažených spolužáků a dalších nešťastníků z okolí. Virus však nezůstane pouze v okolí školy. Podle teaseru je patrné, že se rozšíří i do dalších částí země. 

O režii dvanáctidílného seriálu se postarali Kim Nam-su a Lee JQ. Všechny epizody napsal Chun Sung-il, který je například zodpovědný za romantickou komedii The Package. V seriálu se představí herci jako Yoon Chan-young, Park Ji-hoo, Cho Yi-hyun, Park Solomon Yoo In-soo. Pokud by první série slavila úspěch, tvůrci by byli ochotní postarat se i o druhou. Seriálu se dočkáme již 28. 1. 2022.