Začátkem června dorazí do trafik a knihkupectví první sešit crossover minisérie Fortnite X Marvel: Nulová válka. Očekávat můžeme dohromady pět sešitů, které nám dají dohromady populární hrdiny Marvel Universa společně s fenoménem, jakým hra Fortnite bezesporu je. Kromě příběhu, o který se stará dvojice Christos Cage a Donald Mustard, se v každém čísle můžeme těšit i na speciální kód, který znamená speciální odměnu do videohry samotné.

Na popud blížícího se data vydání se autoři rozhodli vypustit ven trailer, který nám lehce napovídá, jakým směrem se bude vyprávění ubírat. Na stránkách komiksu se tak můžeme těšit nejenom na Spider-Mana, Shuri, Iron Mana a Wolverina. Ukázka nám představuje mnoho dalších hrdinů. A dokonce i jednoho velkého záporáka. Sami jsme zvědaví, co má Galactus za lubem a jestli i on půjde po úlomku nula, po kterém pasou populární hrdinové. 

Zatímco loni v crossoveru Batman/Fortnite se bdělý ochránce Gothamu objevil na tajuplném ostrově, kde probíhala nekončící válka, tak marvelovský vesmír na to jde trochu z jiného úhlu. Dle traileru by se měla alespoň část příběhu odehrávat na Zemi-616, což je nejvýznamnější část multivesmíru, přičemž se tu odehrávají ty nejzásadnější příběhové linky.

O kresbu se postará Sergio Davila, který je dvorním kreslířem série Captain Marvel. Jsme přesvědčeni, že série Fortnite X Marvel opět bude velmi žádanou sérií. Jako v crossoveru mezi DC a Fortnitem se i Marvel dočká u nás celosvětové premiéry. Pro populární komiksovou stáj by se mělo jednat na českém a slovenském poli o premiéru. Jejich konkurenti si premiéru odbyli loni právě sérií s Batmanem ve světě Fortnite.