Pozor! Následující článek obsahuje spoilery k první řadě seriálu Hra na oliheň!

Máme zde poslední víkend měsíce. Víte, co to znamená? Ano, Netflix zahajuje svou velkolepou fanouškovskou akci jménem Tudum, na které bude slavná streamovací platforma představovat novinky ze svých filmových a seriálových projektů. Hlavní část akce bude probíhat už dnes večer, ale před několika hodinami měly už svůj panel také Korea a Indie, které představily svá vlastní překvápka. Korea se tak samozřejmě pochlubila s nevydaným klipem z první série Hry na oliheň, jednoho z nejúspěšnějších seriálů Netflixu, který v budoucnu dostane druhou řadu. Na nový klip se tak můžete podívat výše. 

Ano, samotný klip nám toho sice příliš neukáže, pouze uvidíme charismatického Front Mana, který v první sezóně smrtící hry vedl, jak dorazí do svého bytu (i se svými rybičkami). V posledním záběru pak vidíme neznámou postavu, která hledí směrem k oknu bytu. Kdo je oním tajemným mužem? Gi-Hun, tedy hlavní protagonista seriálu a vítěz celých her, to být nemůže, ten už měl v té době nabarvené vlasy na červeno.

Nabízí se ale jediná logická možnost. Oním mužem je se vší pravděpodobností Front Manův mladší bratr Hwang Jun-ho, detektiv, který se v seriálu tajně vydal na místo, kde veškeré zvrácené hry probíhaly. Naposledy jsme ho mohli vidět ve scéně, kde ho jeho bratr střelil do ramene, v rámci čehož pak spadl ze skály. To bylo naposledy, co jsme ho viděli. Fanoušci si proto od konce první řady pokládali jasnou otázku: Je Hwang Jun-ho skutečně mrtev?

Inu, kdyby opravdu byl, tak by celá jeho dějová linka v seriálu byla v podstatě úplně zbytečná. Ovšem pokud je skutečně oním tajemným mužem v klipu, což je více než pravděpodobné, můžeme se těšit na to, že sympatický detektiv se svým zlovolným starším bráchou ještě neskončil. 

O Hře na oliheň se bude mluvit i v hlavní části akce Tudum, kterou budeme průběžně pokrývat i zde na Nerdfixu. Tudíž se máte na co těšit! Co se týče druhé řady, zatím stále nevíme, kdy přesně bychom se jí mohli dočkat, ovšem Netflix následně plánuje nejenom řadu třetí, ale i další spin-offy.