Na začátku měsíce se Netflix pochlubil s plnohodnotným oficiálním trailerem na pokračování povedené detektivky Na nože, které tentokrát ponese název Glass Onion. A jelikož se druhého dílu dočkáme už na konci letošního roku, bylo jasné, že se o něm bude mluvit i na akci Tudum. Režisér Rian Johnson se tak pochlubil se zbrusu novým klipem, který si můžete pustit výše.

Jak už nějakou dobu víme, ve dvojce se skupinka lidí vydá na soukromý ostrov ve Středozemním moři, který patří miliardářovi Milesu Bronovi (Edward Norton). Právě ten všem hostům poslal unikátní hlavolam, ve kterém se ukrývá samotná pozvánka. A díky klipu už konečně víme, čí vraždu bude slavný detektiv Benoit Blanc (Daniel Craig) vyšetřovat. 

Jak se zdá, onou obětí se stane přímo sám Miles, který z nějakého důvodu se svou vraždou počítá. I přesto ale chce, aby se všichni hosté na jeho ostrov dostavili. Zdá se totiž, že jeho vražda bude součástí další velké hry, do které se zapojí i sám výše zmíněný detektiv. Blanc tak bude muset znovu otestovat svou detektivní mysl, aby mezi přítomnými našel viníka. To však nebude ani trochu jednoduchý úkol.

Ve snímku se nám tak přestaví hvězdy jako Dave Bautista, který ztvární slavnou Yotube hvězdu Dukea Codyho, dále Kate Hudson v roli módní návrhářky jménem Birdie Jay, plus v neposlední řadě také Kathryn Hahn, jež ztvární na senátorku kandidující Claire Debellu.

Dále si ve snímku také zahrají hvězdy jako Madelyn Cline, Jessica Henwick, Janelle Monáe a Ethan Hawke.

Johnson se postaral jak o režii, tak i o scénář. Nechal se také slyšet, že silně čerpal z děl od Agathy Christie, především z případů Hercula Poirota. Opět se tak můžeme těšit na nápaditou a poutavou podívanou, která bude okořeněná špetkou dobrého a chytrého humoru. Tedy doufejme!

Oficiální premiéra je stanovená na 23. 12. 2022.