20th Century Studios zveřejnilo krátkou ukázku k filmu Kingsman: První mise. Kingsmanovská série má již na kontě dva filmy: Kingsman: Tajná služba (2014) a Kingsman: Zlatý kruh (2017). Ty jsou velmi volně založené na komiksu Marka Millara. Režisér Matthew Vaughn ve filmech dokázal, že adaptace někdy může být lepší, než originál a dodal tajné službě zvané Kingsman osobitý britský gentlemanský vzhled a přidal zajímavou mytologii.

Přečtěte si také: Remake komedie Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela představuje plnohodnotný trailer

Nadcházející Kingsman: První mise není pokračováním, ale prequelem, který nás vezme až ke zrodu organizace. V kulisách první světové války se pomocí vtipu a stylového násilí stanem svědky toho, jak se Vévoda z Oxfordu (Ralph Fiennes) utká s Rasputinem (Rhys Ifans), který tentokrát kromě léčení a magie vylepšil svoje šermířské dovednosti.

Film byl několikrát odložen kvůli pandemii. Nové datum premiéry je v českých kinech stanoveno na 22. prosince. Ve filmu vidíme vánoční stromeček, takže je premiéra dobře zvolená. My akční fanoušci si tak kromě Smrtonosné pasti budeme moci zařadit do repertoáru další "vánoční" film.