Na konci příštího měsíce nám studio RoadsideFlix nadělí komediální drama jménem The Good House, kterému by člověk mohl dát šanci už jen kvůli přítomnosti takových sympaťáků jako Kevin Kline a Sigourney Weaver v hlavních rolích. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na vtipnou a často sarkastickou realitní makléřku jménem Hildy Good (Weaver), jejíž život se stále více komplikuje. Čím to je? Inu, kdo ví, možná je to tím, že zas začala strašně moc pít, možná za to mohou její předkové z čarodějnických procesů v Salemu. A nebo je to možná také tím, že do jejího života opět vstoupí její středoškolská láska v podobě Franka Getchella (Kline). Díky tomu se tak starý románek začíná opět pomalu oživovat.

Ovšem na trable s láskou možná není úplně ten nejlepší čas. Hildy se musí vypořádávat také se strastmi svých dětí, které se nejčastěji samozřejmě týkají peněz. Placení nájmů, hypoték a školného holt pro mnohé mladé lidi není vůbec nic jednoduchého, tudíž očekávají pomoc od rodičů. Hildy se navíc ještě stále krapet vypořádává s šokem, když zjistila, že ji její manžel opouští kvůli jinému muži. Ale kdo ví, příchod Franka možná zároveň Hildyně životu dodá onu jiskru, kterou momentálně nutně potřebuje. Snímek bude filmovou adaptací stejnojmenného bestselleru od Ann Leary, který vyšel v roce 2013. 

O scénář a režii se postaralo duo Maya Forbes a Wallace Wolodarsky, které je například zodpovědné za animák Monstra vs. Vetřelci z roku 2009. Dále se ve filmu objeví herci jako Morena Baccarin, Rob Delaney, David Rasche, Rebecca Henderson, Molly Brown, Kathryn Erbe a Kelly AuCoin.

Oficiální premiéra je stanovená na 30. 9. 2022.