Čekali jsme na to dlouhých sedmnáct let, ale nyní to vypadá, že se opravdu dočkáme pokračování filmového Constantina. Oblíbeného démonologa a exorcistu si v něm opět zahraje nestárnoucí Keanu Reeves, který se mnohokrát vyjádřil, že by se do role Johna Constantina rád jednou vrátil.

Režijního kormidla se opět chopí Francis Lawrence, který v roce 2005 debutoval právě u filmu Constantine. Od té doby stojí například za trilogií Hunger Games či filmem Já, legenda, kde si hlavní roli zahrál Will Smith

Scénář dostal na starost Akiva Goldsman. Jeho scenáristickou práci můžeme znát z filmů Já, robot, Šifra mistra Leonarda nebo Čistá duše. Akiva má zkušenosti i s komiksovými filmy. Jako scénárista se podílel na nechvalně známých filmech Batman navždy a Batman a Robin od nechvalně známého režiséra Joela Schumachera.

Akiva se svojí společností Weed Road Pictures pak bude úzce spolupracovat s J. J. Abramsovými Bad Robot’s. 

První díl vydělal celosvětově přes 200 milionů dolarů a zavedl démonologa Constantina do souboje mezi Archandělem Gabrielem a samotným vládcem pekel Luciferem. Za sequelem pak stojí dvojce spolupředsedů Warner Bros Pictures Michael de Luca a Pam Abdy.

Než se finálního díla dočkáme, uplyne určitě dlouhá doba, ale jestli něco může filmovou divizi DC Comics nakopnout, tak je to právě dlouho vzývaný návrat oblíbeného antihrdiny.