Nedávno se nám studio Lionsgate pochlubilo s vůbec první fotkou z nadcházejícího čtvrtého dílu Johna Wicka. Tudíž bylo jasné, že první pořádný trailer už musí být za dveřmi. A vskutku, během stále ještě probíhajícího Comic-Conu v San Diegu ukázali tvůrci fanouškům first look video, které se dá v klidu považovat za první pořádný trailer. Podívat se na něj můžete výše. Očekávat tak můžeme opět nadupanou Gun fu akci, která představí další padouchy, s nimiž bude muset John (Keanu Reeves) změřit své síly. Jedním z nich se patrně stane i známý čínský herec Donnie Yen, který se proslavil díky svému ztvárnění legendárního Ip Mana ve stejnojmenné filmové sérii. Ve filmu tak ztvární postavu jménem Caine. 

Samozřejmě se ale dočkáme návratu některých starých známých z předchozích dílů, patří mezi ně například Bowery King (Laurence Fishburne), Winston (Ian McShane) a Charon (Lance Reddick). Snímek by měl být předposlední kapitolou celé filmové ságy, již oznámený pátý díl, jehož datum premiéry samozřejmě ještě neznáme, by tak měl celou extrémně náročnou Johnovu cestu jednou provždy uzavřít. Jak? To se budeme muset nechat překvapit. Děj čtyřky by tak měl přímo navazovat na poměrně šokující události, ke kterým došlo na konci třetího dílu. 

Na scénáři ke čtyřce už bohužel nepracoval Derek Kolstad, tudíž doufejme, že se jeho nepřítomnost negativně nepodepíše na kvalitě filmu. Místo něho se o čtyřku postarali Michael Finch a Shay Hatten. Čtvrtý díl si režijně opět vzal na starost Chad Stahelski, který je zodpovědný za všechny předešlé díly série. Dále se ve filmu objeví herci jako Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Rina Sawayama, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins a Clancy Brown.

Oficiální premiéra je stanovená na 24. 3. 2023.