Občas máme pocit, že herec Ezra Miller tropí maléry jen kvůli nám na Nerdfixu, abychom o něm mohli při každém Showtimu nadšeně hovořit. Herec se v posledních týdnech opravdu činil. Nejenže byl obviněn z groomingu, ale také proti němu byla vznesena obvinění naznačující, že Miller se dopustil nevhodného chování vůči dvanáctiletému nebinárnímu dítěti. Herec navíc zmizel. Respektive není známo, kde se momentálně pohybuje. Zmizel také jeho oficiální Instagram, jehož poslední příspěvky obsahovaly prazvláštní fotky, na jedné z nich byl například citát: „Nemůžete mě dostat, jsem v jiném vesmíru“.

Ale jak se zdá, podle nedávných informací byla hercova lokace konečně odhalena. Miller se údajně nachází na konopné farmě daleko od civilizace spolu s pětadvacetiletou ženou, se kterou se setkal na Havaji. Na farmě se také mají nacházet její tři malé děti, jejichž věk se má pohybovat v rozmezí jednoho až pěti roků. 

Podle informací od webu Rolling Stone se zdá, že na farmě se také „povalují“ různé zbraně. Údajně se má jednat o osm útočných pušek a pistolí, které se nacházejí v obýváku. Ještě k tomu se také má na farmě nacházet „hromada“ vycpaných zvířat. Jistý zdroj dokonce tvrdí, že jedno z dětí si vkládalo do úst uvolněnou kulku. Také se zdá, že herec a žena využívali nelicencovanou farmu k pěstování až 28 různých odrůd marihuany. To ovšem převyšuje dvě až čtyři rostliny konopí, které jsou legálně povoleny k pěstování na samostatném pozemku. Vermontské oddělení pro děti a rodiny nicméně provedlo kontrolu zdravotního stavu, ale trvá na tom, že nenašli nic neobvyklého.

Kauzy Ezry Millera už mají dostatek materiálu na to, aby podle nich mohl vzniknout nějaký šílený psychologický krimi thriller. Nad jeho činy už konečně také pořádně kroutí hlavou studio Warner Bros., které údajně hodlá herce z role Flashe vyhodit poté, co vstoupí do kin jeho DCEU sólovka. To ovšem bude až za rok, navíc to ještě není zcela potvrzené. Co všechno „Zhouba Havaje“ do té doby ještě natropí? Necháme se překvapit. Můžeme si ale být jistí, že o něm stoprocentně ještě uslyšíme.