Studio Good Deed Entertainment se nedávno pochlubilo se zbrusu novým trailerem na kambodžskou sci-fi jménem Karmalink, přičemž na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se bude odehrávat v mrakodrapy zaplněném Phnom Penhu, ve kterém bohatá a privilegovaná vrstva obyvatel vlastní nanotechnologii. Malá komunita jménem Tralop Bek je nyní ohrožena nuceným vystěhováním. Přesně v ní ale žije třináctiletý chlapec jménem Leng Heng (Leng Heng Prak), který má často velmi živé sny o svých předchozích životech. Leng se kamarádí ještě s několika dětmi z komunity. A díky svým snům začne mít jasno, co musí udělat pro to, aby zachránil svůj domov. Najít tajemnou buddhistickou sošku, jež je kdesi ukrytá.

Společně se tak snaží najít ve městě co nejvíce stop. Během své cesty se tak více dozvídají o geniálním neurovědci jménem Vattanak Sovann (Sahajak Boonthanakit), který přísahal, že dosáhne digitální nirvány. Leng ale začne mít problémy se svými živými sny, ve kterých se Sovann také několikrát objevil. Začnou ho totiž postupně odtrhávat od reality, čímž se mu také začne rozpadat jeho smysl pro vlastní identitu. Hrdinové se tak následně budou muset rozhodnout, jak daleko budou ochotni při výpravě za pokladem a pravdou, která je jaksepatří tajemná, vlastně zajít. Lengovi ale bude naštěstí také pomáhat dívka jménem Srey Leak (Srey Leak Chhith), která pomocí nanovysílačů pomáhá zaznamenat Lengovy sny a vystopovat tajemnou zlatou sošku.

Snímek bude režijním a scenáristickým debutem Jakea Watchela, přičemž se scénářem mu ještě pomáhal Christopher Larsen. Ve filmu se taktéž objeví herci jako Rous Mony, Socheata Sveng a James Adomian.

Oficiální premiéra je stanovená na 15. 7. 2022.