Talentovaná mladá herečka Chloë Grace Moretz nedávno potvrdila, že se sešla s představiteli Marvelu, aby mohli projednat její případné zapojení do MCU. Herečka s touto novinkou přišla během rozhovoru pro ComicBook, v rámci čehož prohlásila následující:

,,Jo, trochu jsme o tom mluvili. Myslím, že by mě opravdu bavilo zahrát si pro Marvel nebo DC záporáka a vyzkoušet si role s o něco temnější stránkou. Superhrdiny miluji. Řekla bych, že to by mohlo být také velice zábavné, ale myslím, že je to především o rozsahu postavy a nalezení takové role, která skutečně odpovídá tomu, čeho chcete dosáhnout. Pokud by se našla správná role a správný projekt, tak myslím, že by to mohlo být zábavné.“

A koho by si Moretz mohla v MCU zahrát? Inu, toť otázka za všechny prachy. Ze záporáků těžko říct, ale pokud bychom se podívali na kladné postavy, tak je nutné připomenout, že stále ještě neznáme obsazení pro reboot Fantastické čtyřky. Je tedy možné, že by se herečka mohla stát novou Sue Storm alias The Invisible Woman? To se necháme překvapit, věk už na to každopádně má. 

Stále je ale samozřejmě možné, že Moretz s Marvelem jednala o jiném projektu z páté a šesté fáze MCU, mohl to být například i další díl Kapitána Ameriky s podtitulem New World Order, který se má začít natáčet v prvních měsících roku 2023, případně mohlo jít o zcela jiný filmový projekt, možná i seriálový. Nutno také dodat, že právě díky superhrdinskému žánru se Chloë Grace Moretz v Hollywoodu proslavila.

Objevila se totiž v parádním snímku Kick-Ass od Matthewa Vaughna, kde ztvárnila drsňáckou Mindy Macready alias Hit-Girl. A co si budeme povídat, i když se nejednalo o hlavní postavu, celý film si v podstatě ukradla pro sebe. Roli si následně zopakovala i v následném pokračování z roku 2013, o které se tentokrát postaral Jeff Wadlow

Připomínáme ale, že herečka s Marvelem pouze jednala, tudíž její zapojení do MCU ještě stále není oficiálně potvrzené. Necháme se proto překvapit, co z toho nakonec vyleze. Ale vzhledem k tomu, co výše prohlásila, plus jakou má zkušenost se superhrdiny, by nás její zapojení upřímně vůbec nepřekvapilo.

Je nějaká marvelovská role, ve které by se vám Chloë Grace Moretz líbila?