Ke konci měsíce se do kin konečně dovalí nejnovější film (samozřejmě opět horor) Jordana Peelea, který ponese název Nope. Už jsme se tak dočkali nejenom několika trailerů a klipů, ale i oficiálních plakátů se všemi hlavními protagonisty filmu. Peele se však svůj nejnovější kousek rozhodl propagovat ještě jedním neobvyklým způsobem. A to skrze webovou stránku, která se zaměřuje na zábavní park Jupiter´s Claim. Peele stránku sdílel na svém oficiálním Twitteru, jeho příspěvek tak najdete níže. Návštěvníci stránky si tak budou moci prohlédnout veškerá zajímavá místa, která park nabízí. Ale pozor. Po chvilce totiž webová stránka tmavne a optimistická uvítací hudba se změní ve znepokojivé zvuky, které se k zábavnímu parku jistojistě nehodí. Ve zdroji článku naleznete odkaz, který vás na stránku zavede.

Tato změna tak zcela jasně indikuje, že snímek se skutečně ponese v hororovém žánru, který si Peele zamiloval. Však taky není divu, jeho první horůrek Uteč mu dokonce vynesl Oscara za nejlepší původní scénář. Hlavní zápletka je stále skrytá pod závojem tajemství. Každopádně bychom se měli dočkat určitého ztvárnění kosmického hororu, ve kterém by mohli hrát jistou roli mimozemšťané. Ze všech vydaných trailerů a klipů je to tedy nejpravděpodobnější, nicméně na druhou stranu se kolem filmu šíří heslo: ,,Nebude to, co si myslíte.“ Tudíž možná nakonec půjde o něco zcela jiného. I přestože se má jednat o horor, Peele do svých filmů s oblibou přidává i nějaké ty krátké komediální sekvence, přičemž některé z nich můžeme očekávat i zde.

Jordan Peele se postaral jak o režii, tak i o scénář. V hlavních rolích se představí herci jako Daniel Kaluuya, Steven Yeun, Barbie Ferreira, Brandon Perea a Michael Wincott.

Oficiální premiéra je stanovená na 21. 7. 2022.