Ještě před rokem byla z Jonathana Majorse zářivá vycházející hvězda Hollywoodu, u které se zdálo, že ji čeká velká herecká kariéra. Však kdo by se také divil. Když vám přistane k nohám role dalšího arcizáporáka MCU, tak si vaše jméno bude kdekdo pamatovat. Rok 2023 navíc měl být rokem Majorsova velkého vzestupu, objevil se totiž nejenom v roli Kanga Dobyvatele ve třetím Ant-Manovi, ale také v boxerském snímku Creed 3, který zaznamenal slušný komerční úspěch. Nyní je ale možné, že letošní rok bude zároveň začátkem konce jeho kariéry.

Jak už jsme se minulý měsíc dozvěděli, Majors byl zatčen policií za údajné napadení své partnerky, která následně skončila v nemocnici. Hercova obhájkyně Priya Chaudhry však věří, že v nadcházejícím soudním řízení, které proběhne za měsíc, bude hercovo jméno očištěno, protože údajně mají v rukou také písemné prohlášení oběti o jeho nevině.

Celá kauza ale měla pro herce ještě jeden velice nepříjemný efekt. Po oné zprávě se na sociálních sítích začaly objevovat nejrůznější historky od lidí, kteří s Majorsem pracovali, přičemž ke slovům chvály rozhodně nedocházelo. Určití kolegové z filmového průmyslu se o něm například vyjadřovali jako o ,,násilnickém sociopatovi“, který neumí držet nervy na uzdě.

To všechno už jsme ale tak nějak věděli. 

Majorse ale zastihla další rána, která může být poměrně kritická. Zpřetrhala s ním totiž vazby talentová agentura Entertainment 360, která ho v manažerské pozici zastupovala. A to pro hollywoodského herce rozhodně není dobrá zpráva, protože to může v podstatě srazit celou jeho kariéru na kolena.

Už také víme, že herec již není tváří reklamní kampaně americké armády „Be All You Can Be“. Majors také ztratil několik rolí, například se s ním už nepočítá ve filmové adaptaci knihy The Man in My Basement. Herec taktéž nějakou dobu kroužil kolem seriálového projektu, jenž by se zaměřil na život zpěváka Otise Reddinga. Ale zdá se, že i na ten může zapomenout. Dále se na něho vykašlala také značka Valentino, kterou měl herec reprezentovat na letošním Met Gala.

Nad tím vším musí bouchat hlavou o zeď samozřejmě také Marvel, pro něhož to rozhodně není nejlepší načasování. Momentálně si totiž se svými filmovými projekty nevede nejlépe, přičemž Majors má v budoucnosti MCU hrát veledůležitou roli. Je možné, že dojde na přeobsazení? Inu, to se budeme muset nechat překvapit. 

Vše bude rozhodně také záležet na tom, jak vlastně dopadne nacházející soudní řízení. To by mělo ale proběhnout až 8. 5. 2023, což herci rozhodně nepomáhá. Čím dříve se totiž celá situace vysvětlí, tím lépe pro něho. Nyní ale musí čekat skoro tři týdny. A bůh ví, kdo všechno se na něj do té doby ještě vyprdne.

Už teď ale herec nemá úplně nejlepší vyhlídky, tudíž je zde opravdu docela reálná šance, že po svém velkém vzestupu rázem zažije i velký pád.