Johnnyho Deppa evidentně žádný klid nečeká. I přestože před nějakou dobou vyhrál dlouhý soudní proces nad svou bývalou manželkou Amber Heard, příští měsíc se do soudní síně opět vrátí. Tentokrát však z jiných důvodů. Herce totiž zažaloval Greg “Rocky” Brooks, jeden ze členů filmového štábu, který pracoval na snímku Město lží z roku 2018. Depp v něm ztvárnil hlavní roli detektiva Russella Poolea. Podle dostupných informací podal Brooks na Deppa žalobu už před třemi lety, nicméně soud musel být odložen. A co se vlastně přesně stalo?

Brooks herce žaluje kvůli incidentu, ke kterému došlo během natáčení výše zmíněného filmu Město lží. Tehdy Brooks řekl režisérovi Bradu Furmanovi, že pro onen den musí natáčení ukončit, přičemž Deppova další natáčená sekvence musí být poslední. Brooks pak měl údajně za úkol říct Deppovi, že musí na noc ukončit natáčení, což je podle něj ale práce, která by měla připadnout spíše režisérovi. Brooks šel hledat bodyguarda, aby ho na cestě k Deppovi doprovázel, nicméně herec k němu přistoupil jako první. Z Deppa byl údajně silně cítit alkohol, přičemž se opravdu zdálo, že byl opilý. Herec pak Brookse dvakrát „zlostně a silně“ udeřil do žeber, přičemž pak na něj zakřičel:

,,Dám ti sto tisíc dolarů, když mi teď hned dáš pěstí!“

Poté Brooks tvrdil, že dostal dokument, který ho žádal, aby kvůli onomu střetnutí nežaloval Deppa nebo produkční tým filmu. Odmítl však dokument podepsat, přičemž následně byl z výroby celého filmu odstraněn. Soudní řízení by mělo probíhat v Los Angeles, spolu s Johnny Deppem se mají objevit i další obžalovaní. Depp by se měl údajně hájit tím, že Brookse nijak nezranil, pouze ho verbálně konfrontoval poté, co ho během natáčení viděl chovat se agresivně vůči jedné ženě, která patrně také patřila k filmovému štábu.

Na další informace ke kauze si budeme muset počkat.