Celá ta lapálie a kauza kolem Amber Heard s hereckou kariérou Johnnyho Deppa „krapet“ zatřásla, ale zdá se, že věci se pro slavného představitele kapitána Jacka Sparrowa pomalu zlepšují. V roce 2023 tak Deppa uvidíme v nadcházejícím historickém dramatu jménem Jeanne Du Barry, ve kterém herec ztvární Ludvíka XV., významného francouzského panovníka z 18. století. Jeho podobu tak odhaluje první fotka, kterou si můžete prohlédnout níže. Samotný název filmu však odkazuje na Madame du Barry, hraběnku a Ludvíkovu milenku z poslední etapy jeho vlády. Film by tak měl zkoumat romantický vztah, který mezi sebou Ludvík a Jeanne měli, ovšem byl to zároveň také vztah, který se mnoha lidem u dvora příliš nezamlouval. 

Scénář a režii si vzala na starost francouzská herečka a režisérka Maïwenn Le Besco, která také Madame du Barry ve filmu ztvární. Zahrála si například ve slavné sci-fi Pátý element z roku 1997, kde ztvárnila divu jménem Plavalaguna. Objevila se také v seriálu Nox, který premiéroval v roce 2018. Po přelomu tisíciletí ale následně začala přičichávat také k režii a psaní scénářů. Za zmínku tak stojí její filmy Polisse z roku 2011 a Můj král z roku 2015, které navíc zabodovaly na filmovém festivale v Cannes. Se scénářem k Jeanne Du Barry jí taktéž pomáhal francouzský filmař Teddy Lussi-Modeste.

Natáčelo se především ve Versailles a mnoha regionech v Paříži. Ve filmu se dále objeví herci jako Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noémie Lvovsky, Pascal Greggory a India Hair. Snímek by měl premiérovat někdy v průběhu roku 2023. Bude se jednat o Deppův první celovečerní film od jeho světoznámého soudního procesu za pomluvu proti jeho bývalé manželce a herečce Amber Heard.