Johnny Depp se po kontroverzích vrací na veřejnost s čistým štítem. Bohužel se však zdá, že se této příležitosti chopili podvodníci. Přestože je Johnny Depp na sociálních sítích aktivnější teprve od nedávna, podvodníci se už snaží jeho fanoušky napálit podvodnými účty. Depp nyní své fanoušky před těmito četnými pokusy o podvod varuje.

Není jasné, co přesně tyto podvodné účty dělají, ale je více než pravděpodobné, že se snaží získat z lidí peníze. Proto je rozhodně dobré, aby Deppovi fanoušci zůstali obezřetní a pochopili, které jeho účty jsou oficiální a které ne. Herec naštěstí na svém Instagramu „@johnnydepp“ potvrdil, které účty jsou bezpečné.

Byl jsem upozorněn na to, že existují falešné účty, které se vydávají za mě nebo za lidi, kteří se mnou spolupracují.

Nemám žádné soukromé ani vedlejší účty na žádných platformách. Jsou to jediné stránky, které spravuji já a můj tým a na kterých sdílíme aktualizace a komunikujeme:

INSTAGRAM @JohnnyDepp

TIKTOK @JohnnyDepp

FACEBOOK @JohnnyDepp

DISCORD @JohnnyDepp0854

Přečtěte si také: Dnes je oficiálně pohřeb podvodu jménem The Day Before

Herec nakonec poděkoval fanouškům, že ho na podvodníky upozornili.

Žádám vás, abyste zůstali obezřetní, protože se zdá, že tyto falešné účty mohou být neúprosné. Můj tým pracuje na boji proti tomuto problému. Děkuji vám za vaši trvalou podporu a za to, že jste mě na tento problém upozornili!

S láskou a respektem,

JD X

Johnny Depp určitě není jediná osobnost, jejíž jméno podvodníci využili za účelem zisku. Je proto potřeba být obezřetný při komunikaci s těmito účty, které se vydávají za oficiální.