Minulý týden k nám dorazil zcela první teaser trailer, který ve skromném stylu lákal na nadcházející akčňák jménem Bullet TrainBradem Pittem v hlavní roli. Nyní nám ale studio Columbia Pictures nadělilo plnohodnotný trailer, který slibuje opravdu nadupanou a bláznivou akční podívanou. Podívat se na něj můžete výše. Snímek bude filmovou adaptací stejnojmenné předlohy od autora Kotaro Isaky, ve které se pětice schopných a zkušených zabijáků utká o kufřík plný peněz. A o v poměrně dost nezvyklém prostředí. Celý děj se totiž odehrává v moderním super vlaku, kteří míří z Tokia do města Morioka. A jak se zdá, nadcházející film bude pojednávat o něčem hodně podobném. Ten ovšem do celého děje vnese velkou míru nadsázky a ulítlého humoru. 

Příběh se tak zaměří na několik profesionálních zabijáků, přičemž každý z nich se snaží splnit jiný kontrakt. Brzy si ale uvědomí, že mají společnou jednu věc –všichni totiž pasou po tajemném kufříku. A jelikož jejich živobytí spočívá v braní cizích životů, můžeme si být jisti, že diplomacie a vyjednávání půjdou stranou. Ke slovu místo toho přijdou bouchačky, katany, nože a spousta hlášek. Kvalitní akční jízda by nás mohla čekat už jen z toho důvodu, že film zrežíroval David Leitch. Ten je totiž nejenom jedním z režisérů prvního dílu Johna Wicka, ale taktéž se postaral i o druhý díl Deadpoola. Leitch je také známý filmový kaskadér, který sestavoval akční sekvence pro filmy jako 300: Bitva u Thermopyl, TRON: Legacy a Bourneovo ultimátum. A někteří z nás si možná pořád pamatují i onu parádní akční scénu z jeho filmu Atomic Blonde: Bez lítosti, která bez jediného střihu trvala několik dlouhých minut. Takže se určitě máme na co těšit. 

Ve filmu se tak dočkáme Brada Pitta jako zabijáka jménem Ladybug. Dále se představí Joey King jako Prince, která se tváří jako nevinná školačka, aby zakryla svou psychopatickou náturu. Aaron Taylor-Johnson a Brian Tyree Henry si zahrají zabijácké duo Tangerina a Lemona, které bude pracovat společně. Mezi další herce, kteří se ve filmu objeví, patří i Sandra Bullock, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Hiroyuki Sanada, Masi Oka a Benito Antonio Martínez Ocasio.

Oficiální premiéra je stanovená na 14. 7. 2022.