Herec Joaquin Phoenix, který před pár lety ztvárnil novodobou verzi komiksového Jokera, se ujme hlavní role v novém filmu hororového mistra Ariho Astera. Ten je zodpovědný za pomalé a hrůzostrašné filmy jako Děsivé dědictví (Hereditary) a Slunovrat. Oba dva horory si kritici velice chválili, velkým překvapením byl i poměrně velký komerční úspěch Slunovratu, což u pomalých psycho hororů není tak obvyklé. Jeho nadcházející film, který ponese název Disappointment Blvd. se už od hororového žánru pravděpodobně odkloní. 

Distributorem filmu bude opět A24, který film popsal jako „intimní a dekády trvající pohled do života jednoho z nejúspěšnějších podnikatelů všech dob.“ I přestože je film nyní klasifikován jako drama, v listopadu minulého roku se mluvilo o tom, že se bude jednat o surrealistický horor, který se bude odehrávat v alternativní realitě. Tehdy se dokonce mluvilo i o zcela jiném názvu (Beau Is Afraid), ovšem nyní se zdá, že výše zmíněný název je skutečně oficiální. Je ale taktéž možné, že se pouze smíchaly dva filmy v jeden, protože Ari Aster má v šuplíku hned několik scénářů, které chce pod ochrannou rukou A24 natočit. Pouze čas ukáže, která z těchto dvou variant je pravdivá. 

Aster může být na Phoenixovu účast pyšný, protože oscarový herec je znám tím, že si své potenciální projekty opravdu velice opatrně vybírá. Jakou roli přesně však bude ve filmu hrát, je zatím ještě ve hvězdách. Stejně tak si ještě budeme muset nějakou dobu počkat na oficiální synopsi. Líbí se vám horory od Ariho Astera?