Na začátku měsíce vstoupila do kin marvelovka Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství, která je momentálně také nejvýdělečnějším filmem letošního roku. Člověk tak nepotřebuje být žádný génius na to, aby mu došlo, že dalšího sólového dobrodružství slavného komiksového doktora se jistojistě dočkáme. Doctor Strange 3 je možná ještě daleko, ale už se začínají šířit internetem určité zvěsti o tom, co od něho můžeme očekávat. Ty se například týkají také budoucího hlavního padoucha. A podle informací z webu Giant Freakin Robot se zdá, že by si ho mohl zahrát slavný a charismatický Joaquin Phoenix, který by se tak stal novým členem MCU rodiny.

Phoenix se údajně sešel s Kevinem Feigem z Marvelu, aby s ním probral možnost účinkování ve třetím Doctoru Strangeovi v zatím neznámé roli. Zatím však není jisté, zda Phoenix na nabídku kývne, je navíc také nutné dodat, že herec je znám svou velkou vybíravostí, tudíž role by ho nějakým způsobem musela opravdu zaujmout. A koho přesně by měl slavný oscarový herec ztvárnit? To je samozřejmě otázkou, nicméně výše zmíněný web se domnívá, že by to klidně mohl být mocný a ďábelský Mephisto. I přestože se vyloženě nejedná o biblického Satana, má k němu pěkně blízko, navíc se jedná o jednoho z nejmocnějších marvelovských padouchů všech dob. To ale vše ukáže čas.

Phoenix se v posledních letech proslavil především za své unikátní ztvárnění Jokera ve stejnojmenném filmu z roku 2019, za který dokonce dostal svého prvního Oscara v kategorii Nejlepší herec v hlavní roli. Zapomínat bychom ale neměli ani na jeho předešlé filmy, díky kterým si ho mnoho fanoušků oblíbilo. Za zmínku tak určitě stojí snímky jako Gladiátor, Walk the Line a Mistr, přičemž za všechny tři filmy získal oscarovou nominaci. Zanedlouho by se měl také objevit v novém komediálním hororu Ariho Astera, který ponese název Disappointment Blvd.

Líbil by se vám Joaquin Phoenix jako marvelovský padouch?