Ari Aster patří mezi nejlepší hororové režiséry současnosti. Když ve svých jednatřiceti letech představil světu svůj celovečerní debut jménem Děsivé dědictví (Hereditary), mnozí jeho kolegové ho za něj vychvalovali do nebes. Jakby také ne, Děsivé dědictví mnozí oprávněně považují za jeden z nejděsivějších hororů poslední doby, který se nespoléhá na laciné lekačky, ale spíše budování hrůzostrašné a znepokojivé atmosféry. Momentálně talentovaný režisér natáčí svůj třetí film, který má nést název Disappointment Blvd.. Hlavní roli v něm má ztvárnit Joaquin Phoenix, přičemž ven unikla zbrusu nová fotka z natáčení. Podívat se na ni můžete níže. 

Detailní informace o ději zatím k dispozici nejsou, ale předpokládá se, že snímek by měl být opět hororem. Tentokrát však s notnou dávkou humoru, což bude pro Asterovu tvorbu novinkou. Distribuční společnost A24, která zatím vydala všechny režisérovy filmy, každopádně nadcházející snímek popsala jako ,,intimní a dekády trvající pohled do života jednoho z nejúspěšnějších podnikatelů všech dob.“ Podle informací z předchozích let se také mluvilo o tom, že se bude jednat o surrealistický horor, který se bude odehrávat v alternativní realitě. Tak uvidíme, do jaké míry budou tyto informace pravdivé. 

Kromě Phoenixe se ve snímku má také ještě objevit například Parker Posey, Michael Gandolfini, Amy Ryan, Zoe Lister Jones, Nathan Lane, Kylie Rogers a Patti LuPone.

Oficiální premiéra filmu zatím stanovená není.