Stand-up komik a herec Kevin Hart je především známý za své působení v komediálních filmových projektech. Tentokrát si ale vezme pod palec něco mnohem vážnějšího. Spolu s Wesley Snipesem se ujme jedné z hlavních rolí v seriálu od Netflixu jménem True Story. A pokud se má opravdu jednat o „pravdivý příběh“, tak nás čeká opravdu pěkná jízda. O toto kriminální drama se postaral Eric Newman, který se například podílel na scénáři k seriálům Narcos a Narcos: Mexiko. True Story tak bude jeho vůbec prvním seriálem, u kterého se chopí otěží showrunnera. K celému seriálu také sám napsal kompletní scénář. 

V seriálu si Kevin Hart zahraje nesmírně úspěšného komika, který je znám jako The Kid. Doposud si žil naprosto parádním životem. Ale když se do něho vrátí jeho starší bratr Carlton (Wesley Snipes), začne Kidovi hrozit nejen ztráta celé jeho kariéry, ale i smrt. Ten ho totiž zatáhne do nebezpečného světa, kde se zločin bije se zákonem. The Kid se tak nechtěně připlete přímo do středu tohoto boje, což ho ve výsledku může stát nejen jeho reputaci, ale i život. Z traileru rozhodně je cítit ona „Narcos atmosféra“, takže snad nás čeká opravdu kvalitní podívaná. Navíc bude určitě zajímavé sledovat Kevina Harta také v nějaké nežoviální roli. 

O režii se postarali Stephen Williams a Hanelle M. Culpepper. Oba dva jsou známí svým působením především v seriálových projektech. Williams například zrežíroval několik epizod v seriálech jako Ztraceni, Lovci zločinců a Ray Donovan. Culpepper má za sebou seriály jako Lucifer, Star Trek: Discovery a Star Trek: Picard. Mezi další herce, které v seriálu uvidíme, patří i Tawny Newsome, Paul Adelstein, Will Catlett, Chris Diamantopoulos, Lauren London, Ash Santos, John Ales a Theo Rossi. Premiéry na Netflixu se dočkáme 24. 11. 2021.