Už za necelý měsíc bude na Apple TV+ premiérovat slibně vyhlížející drama jménem Mosty, ve kterém se v hlavní roli představí Jennifer Lawrence. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Herečka zde ztvární postavu jménem Lynsey, která působila v Afghánistánu pro americké armádní inženýrské sbory. Tam ale došlo k události, která jí navždy změnila život. Během jisté mise její vozidlo najelo na výbušninu, která ji sice nezabila, ale vážně poranila její mozek. Po skončení rehabilitace se tak vrací zpátky do USA, přesněji do New Orleans, kde žije její matka (Linda Emond), se kterou však nemá úplně nejlepší vztah. Ono zranění, ale závažně ovlivnilo i její vzpomínky, které bude muset Lynsey znovu nalézt. Zatímco čeká na schválení žádosti o převelení, Lynsey se rozhodne přijmout práci jako uklízečka bazénů. 

Nedlouho poté se tak seznámí s mechanikem jménem James (Brian Tyree Henry), který se také vypořádává s poměrně náročnou minulostí. Oba si následně padnou do oka a začnou spolu trávit hodně času. V rámci toho se tak jejich vztah začne rozvíjet až za hranice přátelství, protože u sebe navzájem nacházejí i jistou útěchu. Lynsey si ale není jistá, zda do svého života chce ještě vůbec někoho vpouštět. Možná ale právě díky Jamesovi se bude moct opět pořádně postavit na nohy.

Podle tvůrců nás tak čeká zničující, ale i povzbuzující příběh, který se zabývá vyrovnáním se s minulostí a posunem vpřed se svým životem. 

O režii se postarala Lila Neugebauer, která se podílela na tvorbě seriálů z roku 2021 jako Služka a Holky z vejšky. Snímek se již objevil na filmovém festivale v Torontu, kde se dočkal převážně pozitivních reakcí, chváleny byly především herecké výkony.

Dále se ve snímku objeví Samira Wiley, Stephen McKinley Henderson, Russell Harvard, Jayne Houdyshell, Donald Paul a Jaylen Moore.

Oficiální premiéra na Apple TV+ je stanovená na 4. 11. 2022.