Rodiče už mají po krk toho říkat na všechno „ne“, a tak nechají své děti, aby si pro jednou určily pravidla samy. Nacházející komedie Yes Day od Miguela Artety brzy divákům nabídne divoké rodinné dobrodružství, a to s Jennifer Garner v centru všeho bláznivého dění. Netflix tento snímek, který vychází ze stejnojmenného bestselleru od Amy Krouse Rosenthal, nedávno představil v oficiálním traileru.

Allison Torresová (Garner), matka tří ratolestí, kterou rodičovství naučilo, že rodiče a děti se zkrátka nikdy neshodnou na žádných pravidlech. Péče o domácnost, manžela a potomky se zdá být rutinní prací na plný úvazek, která pomalu zasahuje i do práva na klidný spánek. Po vlně bojové atmosféry v domě, jemuž vévodí nekonečné zákazy, však její nejstarší dcera přichází s netradiční výzvou s názvem „Ano na všechno.“

Přečtěte si také: Rodinná komedie ‘Ohana: Rodina je poklad přinese divákům Netflixu atmosféru letního dobrodružství už koncem ledna

Ta od základů změní principy fungování její rodiny, a to v průběhu jednoho dne, kdy s Carlosem (Édgar Ramírez) jako rodiče za žádných okolností nesmějí kazit zábavu svým dětem, ať už to povede k jakýmkoliv důsledkům. Pěnová párty v autě projíždějícím myčkou, bouřlivá vodní koulovaná nebo bitka o poslední plyšovou gorilu v pouťovém stánku? To vše budou muset podstoupit, pokud chtějí uspět ve výzvě pro moderní rodiče.

Podaří se jim ale zatnout zuby a vydržet až do konce, nebo pro ně návštěva na místní policejní stanici představuje konečnou? Nejen to se diváci dozví již 12. března, kdy se snímek Yes Day objeví na kartě Netflixu. V rolích tří stěžejních šťastlivců se divákům představí Jenna Ortega, Julian Lerner a Everly Carganilla.