Geeked Week 2022 je zde! A s ním přichází i ty nejzajímavější a nejpodstatnější novinky z Netflixu. První z nich se týká i seriálu o Wednesday, který se zaměří na stejnojmennou nejstarší členku milované Addamsovy rodiny. Tu tentokrát ztvární Jenna Ortega, přičemž právě vydaný teaser nám konečně ukázal její podobu. A musíme říct, že jí to tak opravdu sekne. Podívat se na něj můžete výše. Spolu s ní se v teaseru ukáže i uťatá ruka jménem Věc, která se již objevila v jednom ze seriálových klipů.

V seriálu se podíváme do doby, kdy již dospívající Wednesday byla studentkou na akademii Nevermore. Následně v sobě začne objevovat mocné nadpřirozené schopnosti, které se musí naučit ovládat, aby mohla zhatit plány jakési monstrózní síle, jež v místním městečku vraždí lidi. Zároveň také bude muset rozlousknout podivnou záhadu, do které se před 25 lety zapletli oba její rodiče. Do toho všeho se ještě musí potýkat s komplikovanými studentskými vztahy, kterým sama příliš dobře nerozumí.

Mnoho fanoušků by mohlo potěšit, že na seriálu se výrazně podílí i Tim Burton, tudíž se snad opravdu máme na co těšit. Tvůrci seriálu se jinak stali Alfred Gough a Miles Millar, oba dva například stojí za scénářem k akčním komediím Tentokrát na východě a Rytíři ze Šanghaje. Dále se v seriálu objeví Catherine Zeta-Jones jako Morticia Addams, Luis Guzmán jako Gomez Addams, Jamie McShane jako šerif Donovan Galpin a Isaac Ordonez jako Pugsley, mladší bratr Wednesday. V seriálu se má také objevit Christina Ricci, která si Wednesday zahrála v obou dvou filmech Addmasovy rodiny od Barryho Sonnenfelda. Tentokrát však má ztvárnit zcela novou postavu. Premiéry bychom se měli dočkat někdy na podzim.

Co na vzhled Wednesday říkáte?