Pokud jste fanoušci videoherních sérií jako Life is Strange, případně The Walking Dead od studia Telltale, máme pro vás skvělou zprávu. Netflix vydal trailer na novinku Escape the Undertaker, kde na vás čeká řada obtížných rozhodnutí, která však tentokrát budou v hrané podobě. Interaktivní film bude součástí speciálního halloweenského programu, který Netflix připravuje. Trojice hrdinů se bude skládat z profesionálních wrestlerů (Big E, Xavier Woods a Kofi Kingston), kteří se vydají do hrozivého sídla Undertakera, aby získali jeho magickou urnu. Pánovi domu, kterého si zahraje (nebo snad hraje sám sebe?) další wrestlingová legenda Mark William Calaway, se to ale rozhodně líbit nebude. A můžete se spolehnout, že proti trojici dost razantně zakročí. 

Jelikož půjde o interaktivní film, tak velkou roli v něm budou sehrávat samotní diváci. Ti totiž budou vybírat ze série možností, které děj nějakým způsobem posunou dál. Přesněji budou určovat kroky hlavní trojice, přičemž ne každá volba povede k dobrému výsledku. Nebude se ale jednat o první interaktivní film, který z netflixové dílny vyšel. Už v minulosti jsme se dočkali například filmu Black Mirror: Bandersnatch, který vycházel ze známého mrazivého seriálu o nebezpečných technologiích, a Kimmy vs. The Reverend, který byl více komediálně laděný. 

Zda se bude jednat o další povedenou interaktivní jízdu, se budeme muset nechat překvapit. A ani na ni nebudeme muset čekat moc dlouho, k mání bude na Netflixu od 5. 10. 2021. Jste ochotní vést skupinku wrestlerů do hrozivého sídla, ze kterého se žádný z nich nemusí vrátit?