Pokud se vám líbila barvitá a bizarně ujetá řezničina Mandy – Kult pomsty, tak byste možná měli zbystřit. V podobném duchu se totiž ponese nadcházející sci-fi thriller, který nese název Cosmic Dawn. Místo démonických jezdců na motorkách a motorových pil se však tentokrát dočkáme motivu mimozemských únosů. Studio Cranked Up Films se tak pochlubilo prvním oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše. 

Příběh bude vyprávět o ženě jménem Aurora (Camille Row), která se jako dítě stala svědkem únosu své matky mimozemskými bytostmi. Problém je však ten, že tomu nikdo nechce uvěřit, přičemž mnozí začali Auroru považovat za blázna. Jednoho dne ale najde podivuhodnou knihu od ženy jménem Elyse (Antonia Zegers), která je vůdkyní pitoreskního UFO kultu jménem Cosmic Dawn (Možná nějací vzdálení příbuzní kultu Mythic Dawn z The Elder Scrolls: Oblivion). Aurora se proto vydá na vzdálený ostrov, kde onen záhadný kult sídlí, aby se k němu připojila. Možná tak získá odpovědi na to, kde se její matka nachází. Během jejího času u kultu se spřátelí s místním kuchařem Tomem, se kterým jsou následně svědky velice bizarní podívané, která indikuje, že Elyse má přístup do jiných dimenzí reality. Onen kult se eventuálně rozpadne, ale jeho bývalá vůdkyně opět vstoupí do Aurořina života, kvůli čemuž začne hlavní hrdinka zpochybňovat svůj zdravý rozum. 

O hudbu k filmu se z velké části postarala indie rocková skupina MGMT, plus i skladatel Alan Howarth. O režii se postaral Jefferson Moneo, který v roce 2014 debutoval se svým krimi dramatem Big Muddy. Oficiální premiéry filmu se dočkáme 11. 2. 2022.