Už je to nějaký pátek, co se oscarový herec Jeff Bridges objevil v nějakém tom filmovém/seriálovém projektu. Pokud se vám však po něm stýská, tak pro vás máme báječnou zprávu. Už tento měsíc se totiž dočkáme seriálu The Old Man, ve kterém slavný představitel hlavního hrdiny z filmu The Big Lebowski učiní svůj comeback. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na stárnoucího Dana Chase (Bridges), bývalého CIA agenta, který momentálně žije sám daleko od civilizace. Jednoho dne ho ale čeká nemilé překvápko. A to v podobě zabijáka, který se ho pokusí sprovodit ze světa. Dan se tak bude muset smířit s tím, že jeho úkryt už mu nebude poskytovat potřebné útočiště. 

Danova minulost je totiž nějakým způsobem spojená s dalším odpadlým agentem, přesně kvůli tomu ho následně také začne pronásledovat Harold Harper (John Lithgow), náměstek ředitele kontrarozvědky FBI. Dana tak začne stíhat celá řada trénovaných agentů a zabijáků, ovšem ti všichni jsou na stárnoucího CIA veterána se dvěma psíky krátcí. Harper se tak bude muset eventuálně uchýlit k extrémnějším metodám. Dana proto čeká náročný úkol. Řádně se vypořádat se svou tajemnou minulostí, ochránit svou rodinu před nebezpečím a do toho všeho se vypořádávat se všemi muži, které za ním Harper pošle. Je ale vůbec možné, aby tohle všechno sám dokázal? Seriál vychází podle stejnojmenné knihy od Thomase Perryho, která vyšla v roce 2017. 

Tvůrci a hlavními scénáristy se stali Jonathan E. Steinberg a Robert Levine, oba dva taktéž stojí za vznikem skvěle hodnocené pirátské série Pod černou vlajkou z roku 2014. Jedním z hlavních režisérů je navíc Jon Watts, který je zodpovědný za natočení všech tří MCU Spider-Manů s Tomem Hollandem. Seriál je tedy v poměrně dost dobrých rukou.

Oficiální premiéra je stanovená na 16. 6. 2022.