Pokud jste fanoušky legendárního hororového autora Stephena Kinga, tak pro vás máme skvělou zprávu. Na motivy jedné z jeho povídek totiž vzniká celovečerní film, který si vezme pod palec vycházející režisérská hvězda Rob Savage. Ten totiž před nějakou tou dobou vyděsil hororové fanoušky se svým snímkem Host, který se dokonce ve vědecké studii od Science of Scare dostal na první místo nejděsivějšího hororu roku. A jak se zdá, nadějný režisér se rozhodně nechystá přejít k jinému žánru. Podle serveru Deadline se totiž Savage ujme filmového zadaptování Kingovy povídky jménem The Boogeyman, která byla součástí knihy Noční směna z roku 1978. 

Původní povídka vypráví o zlomeném otci jménem Lester Billings, který svému psychiatrovi vypráví o tom, jak přišel všechny tři své děti. Zároveň se domnívá, že je všechny povraždil takzvaný Boogeyman, přičemž nyní se bojí, že si hrůzný a tajemný tvor přijde i pro něj. Povídka je mnohými považována za jednu z těch nejlepších, co King kdy napsal, přičemž už se pár filmových adaptací dočkala. Zdá se ale, že nadcházející filmové zpracování, kterého se ujme Savage, se bude od předlohy v mnohém lišit. V ní se totiž máme dočkat dvou dětí (jedna puberťačka a její bratříček), které truchlí nad tragickou smrtí své matky. Brzy však zjistí, že uvnitř jejich domu je jakási hrůzná a nebezpečná entita (ano, dost pravděpodobně Boogeyman), která jim začne ze života dělat peklo. Obě děti se tak musí pokusit přesvědčit svého otce, že s tím je třeba něco udělat. 

Na scénáři údajně pracuje Mark Heyman, který například pracoval na filmu Černá labuť, ovšem samotné základy scénáře již položili Scott Black a Bryan Woods. Ti zas pomáhali Johnu Krasinskimu napsat jeho peckový film Tiché místo. Film by měl se svou produkcí začít až za několik měsíců, tudíž ještě nevíme, koho přesně v něm uvidíme. Zdá se, ale že na tvorbě pracuje fakt talentovaná parta, takže snad se ve výsledku dočkáme opravdu kvalitního hororového pokoukáníčka.