Hlavní protagonistka z mangy Čarodějova nevěsta od Koreho Yamazakiho, Čise Hatori, se vrací se svým životním příběhem v jedenáctém díle této oblíbené mangy. Od dob, kdy Čise ztratila matku, domov a důvod žít, prošla tato hrdinka během deseti dílů velkou osobností změnou. Pobyt na Akademii má totiž na Čise velký vliv. Elias se však se změnami musí stále pomalu vyrovnávat. Na scéně se objevují noví hráči – „sedm štítů“, církev a tajuplná čarodějka Rahab cestující časem – a opona se zvedá!"

Vydání Čarodějovy nevěsty 11 připravuje nakladatelství CREW s českým překladem od Anny Křivánkové. A stejně jako tomu bylo u včera zmiňované Zelené krve, i tuto sérii postihl odklad kvůli koronakrizi. Jedenáctý díl měl totiž původně vyjít v květnu/máji.

Přečtěte si také: Druhý díl westernové mangy Green Blood - Zelená krev vyjde po 2 měsíčním odkladu

Datum vydání Čarodějovy nevěsty 11 je však už pevné, protože se na eshopu nakladatelství CREW dá předobjednat a je k dispozici i krátká ukázka, na kterou se můžete podívat pod tímto odstavcem. Fanoušci se jedenáctého dílu mangy Čarodějova nevěsta dočkají již v úterý 14. července/júla.