O Legendárním americkém střelci z 19. století, kterému se přezdívalo Billy the Kid, se už natočilo několik filmů. Příští rok se však dočkáme celého seriálu, který se bude jednoduše nazývat Billy the Kid. Pod palec si ho vzal Michael Hirst, který především proslul za svůj seriál Vikingové. Studio Epix se nám tak přednedávnem pochlubilo teaserem, který se trochu nese v duchu seriálu Deadwood. V pozadí navíc hraje známá písnička od Johnnyho Cashe „God´s Gonna Cut Him Down“, která se k celému Billovo příběhu setsakramentsky hodí. Hlavní role známého psance se ujme herec Tom Blyth. 

Seriál nás tak má provést celým Billyho životem. Obeznámí nás tak s jeho irskými kořeny, prvními kovbojskými lety, plus dočkáme se i jeho působení ve válce v Lincolnském okresu. Mimo jiné se ale v seriálu dočkáme dalšího známého psance, tím bude proslulý Jesse Evans, který byl vůdcem gangu Seven Rivers. Oba dva vyvrhelové se samozřejmě setkají, ovšem ještě v době, kdy Billy se svou „kariérou“ střelce teprve začíná. Bude to právě Jesse a jeho gang, co v něm vzbudí zločinecké pudy, které z něho následně udělají nesmrtelnou legendu. Zatím není známo, zda se má jednat o nějaký velkolepý příběh, který bude pokračovat napříč několika řadami. Je totiž možné, že půjde jen o pouhou mini-sérii. Nadcházející seriál se každopádně bude skládat z osmi hodinových epizod. 

I přestože seriál vzniká pod dohledem studia Epix, zelenou mu dala teprve společnost MGM International Television Productions. Kromě Hirsta se tak na produkci podílí ještě Donald De Line, Darryl Frank, Justin Falvey, Toby Leslie a Otto Bathurst. Poslední zmíněný by měl taktéž být jedním ze seriálových režisérů. Seriál ještě datum premiéry nemá, ale dočkat bychom se ho měli někdy v průběhu příštího roku.