Máte rádi komediální krimošky? Tak to si určitě nenechte ujít nadcházející seriál od HBO, který ponese název Landscapers. Hlavní úlohu v něm bude sehrávat manželský pár Susan a Christopher Edwardsovi, které si zahrají Olivia Colman a David Thewlis. Na první pohled se jedná o normální a sympatický britský pár ve středních letech, který má zcela poklidný fajn život. Když jsou ale na jejich dvorku v Nottinghamu nalezeny mrtvoly rodičů Susan, rázem se oba stanou hlavními podezřelými ve vyšetřování vraždy. Diváka tak čeká unikátní romantický příběh se špetkou černého humoru, který je založený na skutečné události z roku 1998. 

Seriál nás tak nechá nahlédnout do života dvou slušných Angličanů, přičemž budeme sledovat jejich pozvolnou změnu ve vrahy. Celý děj se tak bude zabývat jednou velkou myšlenkou: Jak daleko byste byli ochotni zajít, abyste ochránili ty, které milujete? Na kvalitní podívanou láká i herec David Thewlis, který se o seriálu vyjádřil následovně:

,,Je to zcela bezpochyby ten nejlepší projekt, na kterém jsem za posledních několik let pracoval. Všechno je na to seriálu kouzelné, nic jiného se tomu nepodobá, takže se už nemůžu dočkat, až se zas pustím do práce, aby jeho brilantnost mohl ocenit i zbytek světa.“

Celý seriál vytvořil a napsal Ed Sinclair, který je i dlouholetým manželem Olivie Colman. O režii se postaral talentovaný mladý filmař Will Sharpe, který se především proslavil díky svému seriálu Flowers. Tudíž se zdá, že Landscapers jsou opravdu v dobrých rukou. Kromě výše zmíněných se v seriálu ještě dočkáme herců jako Kate O'Flynn, Dipo Ola, Samuel Anderson, David Hayman, Felicity Montagu a Daniel Rigby. Premiéra je stanovená na 6. 12. 2021.