Tak se zdá, že zvěsti byly pravdivé. Slavná zpěvačka a herečka Lady Gaga se skutečně objeví v pokračování úspěšného Jokera, které ponese název Joker: Folie à Deux, v roli cáklé a fanoušky milované Harley Quinn. Dokazuje to také vůbec první krátký teaser k druhému dílu, který zpěvačka sdílela na svém Twitteru. Podívat se na něj můžete níže. Stále ale ještě nemáme definitivní odpověď na otázku, která mnohé fanoušky prvního dílu děsí v jejich nejhrozivějších nočních můrách. Bude druhý díl opravdu muzikálem?

To zatím stále ještě stoprocentně nevíme, ale již potvrzená přítomnost zpěvačky indikuje, že by to mohla být skutečně pravda. To se holt budeme muset nechat překvapit. Nesmíme také zapomenout na to, že sám Joaquin Phoenix, který opět ztvární postavu Arthura Flecka, má se zpíváním ve filmech zkušenosti. Dokázal nám to například ve filmu Walk the Line z roku 2005, kde ztvárnil legendárního Johnnyho Cashe. 

I přestože režisér Todd Phillips původně zamýšlel o Jokerovi natočit pouze jeden snímek, parádní komerční úspěch v kinech a nadšené reakce od diváků a kritiků ho nakonec přiměly postarat se i o druhý díl. Joker vydělal v kinech krásných 1,07 miliard dolarů, což z něho dělá třetí nejúspěšnější DC film všech dob. Název Folie à Deux odkazuje na sdílenou psychózu, kdy dva lidé trpí tou stejnou psychickou poruchou. Nyní už je tedy jasné, že druhý díl se zaměří na vztah mezi Jokerem a jeho drahé polovičky Harley Quinn. Podrobné informace o samotném příběhu však zatím stále nejsou k dispozici. 

Výběr slavné zpěvačky do role Harley Quinn ale nemusí být tak překvapující. Todd Phillips byl totiž jedním z hlavních producentů filmu Zrodila se hvězda, za který Gaga získala svého prvního Oscara v kategorii Nejlepší původní píseň. A jak se zdá, režisérovi tak zpěvačka možná padla do oka. Natáčení by mělo začít někdy během příštího roku.

V kinech se druhého dílu dočkáme 3. 10. 2024, přesně pět let po premiéře jedničky.