Před nedávnem jsme se dočkali prvního traileru na nejnovější film scénáristy a režiséra Paula Thomase Andersona, který ponese název Licorice Pizza. Slavný tvůrce se může chlubit až sedmi oscarovými soškami, ty získal za filmy jako Magnolie, Až na krev a Nit přízraků, což byl jeho poslední film, který byl uveden v roce 2017. Je možné, že si schopný filmař s nadcházejícím snímkem doplní svou sbírku? 

Děj filmu se bude odehrávat v 70. letech v San Fernando Valley. Hlavním hrdinou bude středoškolský student Gary, který se zároveň snaží stát se úspěšným dětským hercem. A jak už to u mladých v jeho věků bývá, brzy se mu celý svět převrátí naruby, když se zakouká do jedné holčiny. Oficiální synopse je ještě poněkud vágní, ale vypadá to, že se dočkáme teen dramatu o dospívání, ve kterém bude muset hlavní hrdina vystoupit ze své komfortní zóny, aby se mohl ucházet o první lásku svého dosavadního života. Snímek by se také mohl považovat za jakousi režisérovu nostalgickou vzpomínku na dobu sedmdesátých let, ve kterých i on sám vyrůstal. Nebude to navíc poprvé, co do této doby zavítá. V sedmdesátkách se taktéž odehrává jeho film Hříšné noci, který nechal diváky nahlédnout do zákulisí amerického porno průmyslu.

V hlavní roli Garyho se představí Cooper Hoffman, což je syn zesnulého herce Philipa Seymoura Hoffamana, se kterým Anderson v minulosti několikrát spolupracoval. V roli Garyho vyvolené se představí Alana Haim, která je zas členkou pop rockové kapely Haim. Kromě nich se ale ve filmu ještě dočkáme herecké smetánky, která se bude skládat ze jmen jako Bradley Cooper, Ben Stiller, Sean Penn, John C. Reilly, Tom Waits a Maya Rudolph. Filmu bychom se měli v kinech dočkat 30. 12. 2021