S obdobím podzimu se přirozeně pojí horory a touha posouvat osobní hranice strachu. Fanoušci kultovní série Pátek třináctého několik let přímo umírali touhou spatřit Jasona Voorheese, jak se brodí sněhem se svou ikonicky zakrvácenou sekerou. Tým filmových nadšenců, který stál za fanouškovským projektem Never Hike Alone, jejich přání konečně vyslyšel.

Nezávislá produkce Womp Stomp Films v čele s režisérem Vincentem DiSantim je zpět s novým snímkem na motivy oblíbeného slasheru, jenž nese název Never Hike in the Snow. Příběh se odehrává 3 měsíce před událostmi populárního Never Hike Alone a sleduje okolnosti podivného zmizení Marka Hilla z Crystal Lake, který se jednoho dne vydal na výlet do zasněženého lesa, z něhož se však už nikdy nevrátil.

Přečtěte si také: Ve slasher hororu In a Violent Nature budeme příběh sledovat očima nemrtvého vraha

Zatímco místní šerif Rick Cologne (Vinny Guastaferro) a jeho zástupce Allen Mabry (Bryan Forrest) hledají odpovědi, místní obyvatel Tommy Jarvis (Thom Mathews) věří, že za to může jeho stará nemesis Jason Voorhees (DiSanti). Uvidí Diana Hillová (Anna Campbellová) svého syna znovu, nebo se Mark přidal k zástupu obětí prokletého tábora?

Na tuto otázku odpovídá pětadvacetiminutový snímek Never Hike in the Snow, který se díky DiSantimu stal odbytištěm vysokých produkčních hodnot, solidního herectví a obecně náboji, které se ve filmové aréně fanouškovských počinů vyskytuje jen zřídka. Mohutný Jason Voorhees je připraven zabíjet a jeho fanoušci s ním mohou krvavé okamžiky prožívat od 13. října/októbera 2020 ve 4K na YouTube a „zpříjemnit“ si tak letošní Halloween.