Jak se zdá, charismatický Christian Camargo, který se mimo jiné proslavil za své působení v Dexterovi, si po letech opět vyzkouší režisérskou práci. A to v nadcházejícím westernu The Last Manhunt, kde si po jeho boku zahraje i Jason Momoa, se kterým se objevil i ve vynikajícím seriálu See. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Upoutávka nám tak představí Willieho Boye (Martin Sensmeier), zamilovaného indiánského mladíka, který nesní o ničem jiném, než o klidném životě se svou drahou přítelkyní Carlotou (Mainei Kinimaka). Bohužel její otec (Zahn McClarnon), postarší indiánský šaman, s jejich spojením zásadně nesouhlasí. Jedné noci, když se Willie s Carlotiným otcem pohádá, ho nešťastnou náhodou zastřelí. A rázem je zle. S vědomím, že bude jednoznačně zatčen za vraždu, se tak Willie rozhodne s Carlotou utéct z regionu. 

Tak jednoduché to ale samozřejmě nebude, protože ta pravá výzva je teprve čeká. Na Willieho hlavu totiž bude vypsaná tučná odměna. A to nejenom za vraždu, ale i únos. V rámci toho se po jeho stopách vydají jak nejrůznější psanci, tak i muži zákona. Jedním z nich je nejenom drsný Big Jim (Jason Momoa), ale i zkušený šerif Wilson (Christian Camargo), který je odhodlán udělat všechno pro to, aby mladý pár dopadl a zastavil.

Šerif však chce Willieho dopadnout živého. Což se nelíbí dvěma indiánským lovcům, kteří chtějí pomstít svého šamana. A to jedině krví. Jak tedy nakonec celý tento hon dopadne? 

Jason Momoa se taktéž podílel na tvorbě samotného námětu, se kterým mu ještě pomáhal Thomas Pa'a Sibbett. Celý snímek vychází podle skutečné události, kterou taktéž zadaptoval film Tell Them Willie Boy Is Here z roku 1969.

Dále se ve snímku představí herci jako Lily Gladstone, Raoul Max Trujillo, Brandon Oakes, Wade Williams, Justin Campbell, Jamie Sives a Amy Seimetz.

Oficiální premiéra je stanovená na 18. 11. 2022.