Sympatický havajský herec Jason Momoa, který se proslavil za svou roli tvrďáckého Khal Droga, začal už někdy od roku 2007 randit s herečkou Lisou Bonet, s níž měl následně dvě děti. Oba dva herci se ale vzali až po deseti letech vztahu, to znamená na podzim roku 2017. Tento měsíc však spousta fanoušků páru zasáhla novinka o tom, že Momoa a Bonet se rozvádějí. Momoa se o tom rozepsal v jednom ze svých příspěvků na Instagramu, nicméně ukázat vám ho zde nemůžeme, protože sám herec se ho se vší pravděpodobností rozhodl smazat. Fanoušky však ujistil o tom, že se nerozvádějí ve zlém, stále k Lise údajně chová láskyplný vztah, který však už nebude pokračovat v manželském duchu. A i přestože informace vyvolala mezi mnoha fanoušky vlnu smutku, někteří začínají také běsnit. Část z nich se totiž domnívá, že za rozvodem stojí herečka Amber Heard. 

Jak možná víte, Jason Momoa a Amber Heard ztvárňují primární role v obou dílech filmového Aquamana, jehož druhý díl přednedávnem zamířil do postprodukce. Už před několika měsíci se šuškalo o tom, že Heard s hercem několikrát flirtovala, proto se spousta fanoušků domnívá, že Momoa pustil Lisu Bonet k vodě právě kvůli ní. Existuje však ještě jeden možný důvod. Lisa Bonet byla totiž údajně velice dobrá kamarádka Johnnyho Deppa, bývalého manžela Amber Heard, která ho obvinila z domácího násilí, což vyvolalo jednu z nejznámějších kauz v Hollywoodu za posledních pár let. Bonet tak možná byla znechucena faktem, že její manžel nemá problém pracovat s osobou, která byla zodpovědná za velice závažné pošramocení reputace jejího dobrého kamaráda. Nutno ale dodat, že to všechno jsou jen pouhé spekulace, navíc mnoho fanoušků chová k Amber Heard určitou předpojatost právě kvůli jejímu vztahu s Johnny Deppem. 

Je tak určitě možné, že Heard nehrála v hercově rozvodu absolutně žádnou roli. Otázkou nyní je, zda všechno objasní sám herec, případně sama Lisa Bonet. Momoa však se svou již exmanželkou i nadále udržuje dobré vztahy, přičemž momentálně se bude věnovat propagaci čerstvě natočeného Aquamana 2, jenž vyjde do kin 15. 12. 2022.