V téměř tříminutovém teaser traileru se nám ukazuje připravovaný akční film Morbius od režiséra Daniela Espinosy. Snímek je na motivy komiksů od Marvel Comics a v hlavní roli se nám představí Jared Leto. Ten si zahraje ikonické monstrum od Marvela - upíra Morbia. Ve skutečnosti je ale geniálním vědcem, jenž se snaží najít lék na vzácné onemocnění krve, aby se vyléčil.

Právě Leta fanoušci hodně chválili na fotografiích, které před časem unikly na internet. Těšit se můžeme na jeho temnou verzi, jako upír s bledou tváří je neuvěřitelně silný a rychlý, leč touží po krvi. Není ale jako Dracula, nejde o starověkou bytost, nemůže ho tak oslabit, zranit nebo zabít česnek, sluneční světlo či kříž.

V dalších rolích se objeví Adria Arjona,Jared Harris, Tyrese Gibson a Matt Smith, kterého si můžete pamatovat jako jedenáctého Doctora Who.

Zajímavá je scéna ve druhé minutě. Vidíme zeď se Spider-Manem, kterou někdo počmáral a napsal murderer. Vypadá to, že pavoučí muž je v tomto filmu označen za vraha, což je vzhledem ke konci Far from Home, především po titulkové scény, logické. Už je ale více než jisté propojení se Spider-Manem, konkrétně s Homecomingem. O něm se hodně spekulovalo. Dále se potvrdilo propojení s Venomem. I přesto se ale Morbius bude soustředit na hlavní postavu, pavoučí muž a možná další superhrdinové nebudou hrát tak důležitou roli.