Zkuste si představit ten neuvěřitelný šok z toho, když se jednoho dne probudíte v nemocnici a zjistíte, že už vyšlo osm dílů Rychle a zběsile. Hrůza, že? Přesně to se totiž stane hlavní hrdince v nadcházející komedii od Netflixu, která ponese název Senior Year. Příběh se tak zaměří na sedmnáctiletou roztleskávačku (Rebel Wilson), které se při trénování jednoho čísla přihodí opravdu velice závažný úraz. A to tak hrozivý, že z něho následně upadne do kómatu. Dobrá zpráva je, že se z něho nakonec dostane zdravá jako rybička. Ta špatná je ale hrozivější. Mladá roztleskávačka totiž v kómatu strávila celých 20 let. V nemocnici se proto už probouzí jak dospělá ženská, které začíná táhnout na čtyřicet. 

I přestože by to byl pro mnohé opravdu zdrcující zážitek, naše hrdinka je i tak plná optimismu. Ale jelikož má stále mysl sedmnáctileté holky, která řeší make-up, kluky a další puberťácké věci, rozhodne se ve svých sedmatřiceti letech vrátit zpátky do školy. Ale nenechte se mýlit, o žádné vzdělání a doplnění znalostí jí opravdu nejde. Její cíl je zcela jiný – získat zpět svůj status populární holky na škole a získat korunu královny maturitního plesu. Brnkačka.

Trailer jasně dokazuje, že snímek si bude tropit žerty z nevědomosti hrdinky o tom, co za posledních 20 let událo. Její mysl je totiž stále zaseklá v roce 2002. Tedy v období, kdy byl teprve krátce americkým prezidentem George Bush a do kin šel druhý díl Harry Pottera a Pána prstenů. Čeká ji proto řada pěkných překvápek. A to nejenom v popkulturní a politické sféře. 

O režii filmu se postaral britský filmař Alex Hardcastle, který se například podílel na tvorbě seriálů jako Průměrňákovi, Nejsem do tebe blázen a Grace a Frankie. Scénář si vzali na starost Andrew KnauerBrandon Scott JonesArthur Pielli. Dočkáme se také herců jako Sam RichardsonZoë ChaoMary HollandJustin HartleyChris ParnellAngourie RiceMichael CiminoJeremy Ray TaylorAvantika a Alicia Silverstone.

Oficiální premiéra je stanovená na 13. 5. 2022.