Vyvádění našeho drahého Ezry Millera, představitele DCEU Flashe, díky jehož bizarním a tarantinovským kauzám vznikly naše „ezrovinky“, patrně konečně přinutilo studio Warner Bros. Discovery jednat o tom, jak vlastně s nadcházejícím filmem o Flashovi naloží. Však také není divu, Ezra Miller totiž příští měsíc bude muset stanout před soudem, protože se vloupal do cizího domu, kde ukradl několik flašek alkoholu. A jak se zdá, představitelé z výše zmíněného studia si tak řekli následující: ,,Musíme si promluvit o Ezrovi.“ Původně se počítalo s tím, že Flash skutečně vyjde příští rok do kin, aby mohl následně restartovat celé filmové DC univerzum. Ale podle nejnovějších informací od The Hollywood Reporter se zdá, že na stole je ještě další možnost. Pojďme je ale všechny představit.

Možnost č. 1: Umožnit Millerovi vyhledat odbornou pomoc, kterou údajně nutně potřebuje, přičemž následně bude muset poskytnout krátký rozhovor, v němž veřejnosti vysvětlí své šílené, bizarní a nepochopitelné chování z posledních měsíců. Tedy chování, které zahrnuje například výtržnictví, napadání, vloupávání a grooming. Následně by se v omezené míře podílel na propagaci Flashe, přičemž film by do kin vyšel podle plánu.

Možnost č. 2: Druhý scénář by mohl nastat, pokud Miller odmítne vyhledat pomoc. V tom případě žádný rozhovor, žádné vysvětlování a žádné podílení se na propagaci filmu. Snímek sice vejde do kin, ale Miller po něm bude stoprocentně v roli Flashe přeobsazen někým jiným.

Možnost č. 3: Ta nejbrutálnější. Flashe potká stejný osud, který nedávno zastihl Batgirl. To znamená, že se mu zcela zruší premiéra a zamíří do trezoru, ze kterého se možná už nikdy nedostane. To by ovšem znamenalo, že Warner Bros. Discovery by hodil do koše film, který stál 200 milionů dolarů, což už je rozhodně pořádné číslo. Film už je nějakou dobu dotočený a jeho kompletní zrušení by tak rozhodně nepotěšilo filmaře, kteří na něm roky pracovali. K nějakým přetáčkám už ale dojít nemůže.

Vše nyní bude patrně záviset na tom, jak se Miller v nadcházející době zachová. Pokud by byl však Flash skutečně také zrušen, znamenalo by to, že Michaela Keatona v roli Batmana neuvidíme vůbec. Ten se měl již objevit ve výše zmíněném filmu o Batgirl, ale kvůli jejímu zrušení si tak na něj fanoušci budou muset počkat o několik měsíců déle. Ovšem pokud se Warner Bros. Discovery uchýlí k možnosti číslo 3, na velkolepý comeback populárního představitele netopýřího ochránce Gothamu budeme muset zapomenout.

Která z výše uvedených možností je podle vás nejpravděpodobnější?