Forrest Gump patří mezi nejmilovanější a nejoblíbenější filmy všech dob. Přesně to si uvědomuje i indické studio Viacom18 Studios, které nám přednedávnem nadělilo trailer na jeho zbrusu nový remake. Ten ponese název Laal Singh Chaddha, přičemž na oficiální trailer se můžete podívat výše. Že vám to přijde jako hloupý nápad? Pro hlupáka každý hloupý! Snímek bude vyprávět… inu, v podstatě ten samý příběh, kterého jsme se dočkali i v původním filmu, ovšem s vzhledem k tomu, že tentokrát se bude odehrávat v Indii, tak bude v jistých směrech poupravený. Herec Aamir Khan ztvární hlavního hrdinu Laal Singh Chaddha, sikhského muže podle vzoru ikonické postavy Forresta Gumpa, jehož ztvárnil Tom Hanks.

I přestože má Laal oproti ostatním lidem podprůměrné IQ, nebrání mu to v tom, aby mohl vést opravdu vzrušující a ohromný život, během kterého se setká s významnými osobnostmi Indie, stane se ping pongovou hvězdou a jednoho dne se rozhodne, že si „půjde zaběhat“. Nebudou chybět ani válečné sekvence, ovšem místo války ve Vietnamu se tentokrát dočkáme bojů v regionu Ladakh. Remake tak opět zabrouzdá do témat jako láska, přátelství a odhodlání. Zkrátka a dobře by nám měl nadělit příběh, který všichni už velice dobře známe. Ovšem tentokrát v indickém kabátku. 

O režii snímku se postaral Advait Chandan, který je zodpovědný za oceňovaný snímek Secret Superstar z roku 2017. Scénář sepsal herec Atul Kulkarni, ovšem samozřejmě se z velké části jedná o poupravenou verzi scénáře původního, o který se postaral Eric Roth. Ve snímku se taktéž objeví herci jako Kareena Kapoor Khan a Mona Singh.

Oficiální premiéra je stanovená na 11. 8. 2022.