Pokud jste fanoušci vynikajícího snímku The Ghost and the Darkness (v trapném českém názvu Lovci lvů), tak byste si určitě neměli nechat ujít nadcházející thriller jménem Bestie, ve kterém se v hlavní roli představí Idris Elba. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na doktora Natea Danielse (Elba), který se vrací do Jižní Afriky poté, co zemřela jeho žena. Právě zde se s ní totiž úplně poprvé setkal. V rámci toho se také rozhodne vzít své dcery Meredith (Iyana Halley) a Norah (Leah Sava Jeffries) na výlet do rezervace divoké zvěře, o kterou se stará jeho dobrý kamarád Martin Battles (Sharlto Copley). Trailer začíná pozitivně a zvesela. Tudíž bude divákovi okamžitě jasné, že brzy nabere temný obrat.

Onen výlet se začne postupně měnit v noční můru. Vyjde totiž najevo, že po okolí se začal toulat extrémně nebezpečný a inteligentní lev, kterému místní začali říkat „ďábel“. Hlavní protagonisté se o jeho hrozivé krvežíznivosti přesvědčí poté, co naleznou vyvražděnou vesnici muže, který je před lvem varoval. Nate se tak musí pokusit ochránit nejenom svůj život, ale i život svých dvou dcer. Lví tesáky a drápy už totiž připravily o život několik profíků s bouchačkou. A jak je z traileru patrné, hrdinové se nebudou muset potýkat pouze s inteligentním lvem, ale i skupinkou pytláků, kteří se rozhodnou celý chaos a zmatek využít ve svůj prospěch. 

O režii filmu se postaral schopný islandský filmař Baltasar Kormákur, který například natočil snímky jako Nádech, Everest a Než přišla bouře. Scénář zpracoval Ryan Engle, který se podílel na tvorbě akčňáků jako NON-STOP, Rampage Ničitelé a Cizinec ve vlaku. Námět k filmu však vymyslel Jaime Primak Sullivan.

Oficiální premiéra je stanovená na 18. 8. 2022.