Každého by asi trochu překvapilo, kdyby v zemi na svém dvorku nalezl tajemnou komnatu, která vede na úplně jinou planetu. Přesně o tom ale bude vyprávět nadcházející seriál Night Sky, který si vzal na starost Amazon. Příběh se zaměří na Franklina a Irene, postarší manželský pár, který před několika lety nalezl hluboko pod zemí na svém dvorku pohřebnou komnatu, jež vede na jakousi opuštěnou planetu. Přirozeně se o tento objev manželé nechtějí s nikým dělit, přičemž se zdá, že si ono nevěřitelné tajemství vezmou oba do hrobu. Věci se ale rázem změní ve chvíli, kdy se seznámí s tajemným mladým mužem. A postupem času si následně začnou uvědomovat, že jejich komnata má ještě jeden zásadní účel. Na fotky ze seriálu se můžete podívat níže.

Franklina ztvární sympatický J. K. Simmons, kterého fanoušci komiksových filmů jistojistě poznají jako představitele Jonaha Jamesona, vydavatele a šéfredaktora novin Daily Bugle, jenž opravdu hodně nesnáší Spider-Mana. Taktéž si zahrál ve snímku Whiplash, za který v roce 2015 vyhrál Oscara v kategorii Nejlepší herec ve vedlejší roli. Irene zas ztvární Sissy Spacek, americká herečka s českými kořeny, která se proslavila za hlavní roli v kultovním hororu Carrie z roku 1976. Oscara však nakonec získala až za snímek První dáma country music z roku 1981. Onoho tajemného mladého muže si zahraje poměrně neznámý thajský herec Chai Hansen, kterého si ale možná budou někteří pamatovat z populárního seriálu Prvních 100.

Showrunnerem a výkonným producentem seriálu se stane Daniel C. Connolly, o scénář se zas postaral Holden Miller.

Oficiální premiéra je stanovená na 20. 5. 2022, tudíž bychom se v nejbližší době už konečně mohli dočkat nějakého toho pořádného traileru.