Jak už nějakou dobu víme, Mission: Impossible, jedna z nejslavnějších a nejlepších akčních sérií, bude velkolepě zakončena dílem Dead Reckoning, který bude rozdělený na dvě části. Ty ale klidně můžeme rozdělit na Mission: Impossible 7 a Mission: Impossible 8. A nedávno vyšlo najevo, že právě natáčený osmý díl přivítal do svých řad dvě hvězdná jména. Na svém Twitteru to oznámil režisér Christopher McQuarrie, jehož příspěvek se skládá z fotky obou dvou hereckých nováčků. Těmi jsou Nick Offerman a Janet McTeer.

Nick Offerman je především hvězdou populárního seriálu Parks and Recreation z roku 2009, ve kterém ztvárnil kníráče Rona Swansona. Dále si zahrál ve filmech jako Sin City - město hříchu, Muži, co zírají na kozy a Jump street 21. V osmém Mission: Impossible by tak měl ztvárnit jakéhosi představitele armády nebo ministerstva obrany.

Janet McTeer je oceňovaná herečka, která se může chlubit dvěma oscarovými nominacemi. První je za film Toulavé boty z roku 2000 a druhá za snímek Albert Nobbs z roku 2011. Dále si také zahrála v seriálech jako Rozum a cit, Bílá královna a Ozark. O její postavě v připravovaném osmém díle ale zatím nic nevíme.

Nedávno jsme se také dočkali prvního oficiálního traileru na Dead Reckoning Part One, který si můžete pustit níže. Na konci zimy také server Variety odhalil, že oba dva nadcházející díly budou patrně posledním dobrodružstvím celé série, ve které se objeví Ethan Hunt v podání Toma Cruise. Tudíž se nabízí otázka, co se s naším věčně riskujícím hrdinou stane. Čeká ho udatná smrt při velkolepé záchraně světa? Nebo si šťastně odejde do zaslouženého agentského důchodu? To samozřejmě uvidíme, nicméně je také dost možné, že po něm převezme otěže jiný hrdina, přičemž celá série se dočká kompletního rebootu. Ale raději ještě nepředbíhejme. 

O sedmý i osmý díl se opět stará režisér Christopher McQuarrie, který již natočil předešlé dva vydané filmy (Národ grázlů a Fallout). Sedmého dílu se dočkáme 13. 7. 2023, osmého zas 27. 6. 2024.

Těšíte se?